Contacte

Port Mataró - Módul B2
08301 Mataró (Barcelona)
Telèfon 93-790.17.71
Dijous de 21 a 23 hores.
Altres horaris:
937904522-639119093

Informació:
spas@spas-mataro.cat

Ones de mar és el nom del programa que l’SPAS fa a Mataró Ràdio (89.3 FM), l’emissora municipal de la capital del Maresme, des del setembre del 2006.

Ones de marEl programa, que s'emet els divendres d'una a dues del migdia amb una periodicitat quinzenal, té el mar com a element de referència constant. Tot i això, la seva voluntat és fer pedagogia i divulgació de la manera més àmplia possible.

Això és el que permet la presència de convidades i convidats que, amb el medi marí com a referència inexcusable, provenen d’àmbits tan diferents com ara la biologia, la química, la Història, la cuina, la literatura, la política, el vídeo i la fotografia, la museística, l’oceanografia, la tecnologia avançada i la geologia, entre molts d’altres.

El programa es pot seguir en directe a través de la via convencional i a través d’internet - Ones de mar en directe a internet.

A més, les edicions d’Ones de mar es poden recuperar a través de la pàgina del Facebook oberta a tothom - Ones de mar al Facebook - i a través del servei de podcast de Mataró Ràdio - Ones de mar en podcast.

Mostrar #